Skip to main content

Hypnose; ontdek je binnenwereld op een unieke manier!

Hypnose is een natuurlijke staat van ontspanning en focus tegelijkertijd.

Weet je dat je maar heel weinig bewust doet in je leven? 95% van wat we denken en doen wordt onbewust aangestuurd. Jouw onbewuste staat aan het roer van jouw leven. Dus als je contact maakt met dit onbewuste deel, dan kun je daar veranderingen aanbrengen die direct een groot positief effect hebben!

Hypnose

In hypnose omzeil je jouw kritische brein (monkey-mind) en maak je contact met jouw eigen, wijze onbewuste. En ondanks het feit dat je in een complete staat van ontspanning bent, blijf je je bewust van het hier en nu. In hypnose kan je dus nooit gedwongen worden om iets te zeggen of te doen wat je niet wilt.

Jij bent in hypnose! Ben je wel eens op je bestemming aangekomen terwijl je niet bewust bent geweest van de weg die je hebt afgelegd? Je was dan in een staat van  hypnose! Ben je wel eens zó verdiept in een boek of film dat je je omgeving helemaal vergeet? Ook dat is een staat van hypnose. Het is dus niet vreemd!

Kinderen (tot een jaar of 7) verkeren altijd in een staat van hypnose. Zij hebben een lage breinactiviteit waardoor ze open staan voor suggesties en dat is een hele goede staat om veel te leren. Tijdens een hypnosesessie kom je in eenzelfde lage breinactiviteit, je omzeilt jouw kritisch bewustzijn en komt in contact met jouw eigen, wijze onbewuste. En omdat je onbewuste aan het roer staat van jouw leven kun je daar je niet (meer) helpende overlevingsstrategieën veranderen en vervangen. Strategieën die gezonder voor je zijn en je  helpen een gelukkiger en vrijer mens te zijn!

Ben je nieuwsgierig naar hypnose en wil je jouw problemen bij de wortel aanpakken? Er zijn talloze problemen waarbij een hypnose sessie je kan helpen. Ik gebruik het in mijn praktijk met name bij de volgende vraagstukken:

  • Een verlangen naar meer rust en vertrouwen
  • Het verwerken van een nare ervaring of nare periode
  • Traumaverwerking
  • Het aanpakken van angsten
  • Het herschrijven van hardnekkige patronen, bijvoorbeeld het gevoel niet goed genoeg te zijn, schuldgevoel of faalangst
  • Het afrekenen met onzekerheid en/of een negatief zelfbeeld
  • Het maken van een moeilijke keuze

Al in drie sessies ruim je oude patronen op en vervang je ze door helpende nieuwe patronen! Je eigen wijze onbewuste gaat jou helpen! Boek een eerste sessie en ervaar het zelf!